Näyttelijä ja teatteriohjaaja

Moi!

Olen 47-vuotias näyttelevä teatteriohjaaja.

Etsin juuri nyt kameratöitä. Jos sinä etsit minua, tapaan sinut mielelläni tai tulen koe-esiintymiseen. Halutessasi toimitan sinulle showreelini, josta näet viimeisimmät esiintymiseni kotimaisissa tv-draamoissa.

Tyypillisiä roolejani ovat olleet räjähtävän temperamenttiset rikolliset ja sympaattiset laitapuolen kulkijat, mutta myös perheenisät, tuomarit ja akateemikot. Olen valmistunut Teatterikorkeakoulun ohjaajalinjalta v. 2006 laajoin näyttelijäntyön sivuopinnoin.

Olen tarkka, läsnäoleva ja tarinalähtöinen, ja työskentelen omistautuneesti ja mieleenpainuvasti kaikissa rooleissa ja kaikissa ensembleissä. Minua kiinnostavat kaikki roolit.

Jos valintasi osuu minuun, lupaan etten pilaa elokuvaasi tai televisiosarjaasi. Teen siitä paremman.

Voit ottaa minuun yhteyttä täältä.

Parhain terveisin

Janne

%d bloggaajaa tykkää tästä: