Näyttelijä ja teatteriohjaaja

Seuraavilla riveillä on tärkeä tieto sinulle, hyvä roolittaja.

Näyttelen hyvin, koulutetusti, persoonallisesti, ja olen tuore. Löysit minut.

Olen 47-vuotias näyttelijä ja teatteriohjaaja. Alunperin toisessa järjestyksessä, nyt tässä. Olen tehnyt laajat näyttelijäntyön sivuaineopinnot Teatterikorkeakoulussa osana pääainettani ohjausta – Grothin, Leppäkosken ja Vierikon professorikausilla – sekä paljon rooleja näyttämölle ja kameroille.

Valmistumiseni jälkeiset ammattivuodet omistin pääosin ohjaamiselle. Nyt etsin kiihkeästi näyteltävää lähitulevaisuuden kameratuotannoista, ja siitä eteenpäin, hamaan tulevaisuuteen.

Esiintyjänä minua on luonnehdittu karismaattiseksi ja kameralle sopivaksi. Viimeiset kaksikymmentä vuotta olen kuullut muistuttavani Robert Carlylea. Olen työskennellyt kameran ja rampin molemmin puolin, ja myös ohjaajantyö on kouluttanut minua näyttelijänä. Olen tarkka, läsnäoleva sekä tarinalähtöinen, ja työskentelen ammattimaisesti kaikissa rooleissa ja kaikissa ensembleissä.

Harrastan haastavaa liikuntaa, kuten capoeiraa ja joukkuelajeja. Soitan jonkin verran. Kirjoitan. Teen opetustöitä. Minulla on myös puutarha. Minua on roolitettu roistoista perheenisiin. Teen uteliaasti, omistautuen ja intohimoisesti kaiken.

Jos kiinnostuit, tulen mielelläni tapaamaan sinua henkilökohtaisesti tai koe-esiintymiseen. Halutessasi voin toimittaa sinulle myös showreelini ja muita työnäytteitä. Olen kiinnostunut kaiken suuruisista tehtävistä.

Jos valintasi osuu minuun, lupaan etten pilaa elokuvaasi tai televisiosarjaasi. Teen siitä paremman.

Voit ottaa minuun yhteyttä täältä.

Parhain terveisin

Janne

%d bloggaajaa tykkää tästä: