Olen teatteriohjaaja ja näyttelijä,

ja haluan kiihkeästi tehdä roolin tuotannossasi.

Valmistuin Teatterikorkeakoulusta 2006 ohjaajaksi. Hetkeä aiemmin vaihto näyttelijälinjalle oli ollut hiuskarvan varassa. Opiskelin sitä laajasti, tein paljon rooleja teatteriin ja vierailin säännöllisesti kameroiden edessä. Kysyntää riitti, mutta ohjaustyöt, esiintymistaitojen valmentaminen sekä jälkikasvu imaisivat minut vuosiksi miltei kokonaan.

Korjaan asiaa parhaillaan. Tulevat vuodet aion palvella kotimaista draamaa – näytellen.

Minua on kiitetty karismaattiseksi ja mieleenpainuvaksi kameranäyttelijäksi, rytmitajuiseksi, älykkääksi ja syväksi esiintyjäksi. Tekstin tarkkuus on ehdottomasti yksi vahvuuksistani, ja usein minua on kommentoitu myös hauskaksi. Opiskeluaikoina ansaitsin kollegoiltani lisänimen ”Begbie” Trainspottingissa esiintyneen kaksoisolentoni mukaan. Ilmeisesti näillä ansioilla sain Lontoossa asuessani tapaamisia jopa agenteille, vaikka kielimuuri osoittautuikin tuolloin kansainvälisen yhteistyön esteeksi.

Muuntautumiskykyni on kuitenkin huomattavasti pikkurikollisia laajempi. Minua kiinnostavat kaikki roolit. Mitä suurempi, sen parempi.

Huomioin siten kaikki ehdotukset pyssynheiluttelusta ylöspäin, sisältäen myös pyssynheiluttelun. Esiinnyn mielelläni myös asiapitoisesti sekä teen spiikkauksia. Mikäli haluat tutustua showreeliini, ota minuun yhteyttä täältä. Osallistun ilolla järjestämääsi koekuvaukseen tai tulen tapaamaan sinua henkilökohtaisesti.

Jos valitset minut elokuvaasi, lupaan etten pilaa sitä. Teen siitä paremman.

Parhain terveisin

Janne

%d bloggers like this: