Olen 47-vuotias lupaava elokuvanäyttelijä.

Haluan tehdä elokuvastasi tai sarjastasi paremman.

Ruudussa menen kevyesti ainakin kymmenen vuotta nuoremmasta. Minua pidetään karismaattisena ja älykkäänä esiintyjänä. Henkilöni on vahva ja mieleenpainuva.

Näytellessäni olen tekniikaltani tarkka, ajatukseni on täsmällinen ja olen taitava verbaalisesti sekä fyysisesti. Minulla on laaja sekä kirjoittajan että liikunnallinen tausta.

Valmistuin Teatterikorkeakoulusta ohjaajaksi 2006. Vaihto näyttelijälinjalle oli ollut hiuskarvan varassa, sillä liitin tutkintooni laajat opinnot näyttelijäntyöstä ja tein paljon rooleja lavalle. Olen esiintynyt säännöllisesti kameratuotannoissa – sarjoissa, mainoksissa, elokuvissa. Opiskeluaikoina ansaitsin sisäpiirissä tukun hauskoja lisänimiä johtuen yhdennäköisyydestä brittiläiseen kaksoisolentooni, mainittakoon tässä vaikka ”Begbie” (Trainspotting) ja ”Ylämaan kettu”. (Arvatenkin samoilla ansioilla onnistuin saamaan tapaamisia jopa agenteille Lontoossa, vaikkei kansainvälinen yhteistyö startannutkaan.)

Tulevat vuodet omistauduin kuitenkin lähes täysin ohjaamiselle ja opetustöille. Nyt etsin kiihkeästi roolitöitä.

Työskentelen ammattimaisin ottein kaikissa tehtävissä ja kaikissa ensembleissä. Löydät minusta tekijän, joka kertoo tarinaa syvästi ja nostaa kohtaustesi ja tuotantosi tasoa. Palan halusta heittäytyä yhteiseen tekemiseen.

Juuri nyt olen avoin kaikille mahdollisuuksille, joten tulen mielelläni tapaamaan tuotantosi edustajaa ja/tai koe-esiintymiseen. Halutessasi voin myös toimittaa nähtäväksesi showreelini.

Jos vapaana kuljeksii rooli joka etsii minua, ota yhteyttä täältä.

Parhain terveisin

Janne